Het merk STAS

STAS werd in 1995 opgericht door broers Rien en André Stas. Met hun ervaring in de bouw en een aangeboren zakelijk instinct bestormden zij de markt. Sinds die tijd is STAS uitgegroeid tot een internationaal opererend en veelvuldig bekroond bedrijf. STAS levert aan huiseigenaren, bedrijven en vermaarde musea in meer dan 50 landen. Ons toegewijde team van experts stelt alles in het werk om hoogwaardige producten en persoonlijke service te leveren. We laten u graag de vrijheid ervaren van dynamische wandinrichting!

Missie

Ons doel is om ophangsystemen te leveren voor het breedste scala aan presentatie behoeften. STAS innoveert vanuit de filosofie: voor iedere situatie een passende oplossing.

De gezichten achter STAS

cartoon

Als zelfstandig klusjesman krijgt Rien Stas begin jaren negentig de vraag om kunst op te hangen. Hij verdiept zich in de bestaande schilderij ophangsystemen en komt al snel tot de conclusie dat hij het zelf beter zou kunnen. In 1995 richt Rien, samen met zijn broer André, STAS picture hanging systems op. Rien richt zich op de ontwikkeling van producten, André pakt de algemene leiding van het bedrijf op. Het assortiment groeit snel en de innovaties op het gebied van schilderij ophangsystemen vervullen duidelijk een behoefte in de markt want ze zijn vanaf de start een doorslaand succes. De STAS producten slepen al snel prijzen in de wacht en het bedrijf groeit uit tot een internationaal opererende fabrikant en leverancier van ophangsystemen. Vandaag de dag levert STAS aan meer dan 50 landen wereldwijd. Ook de komende jaren zetten wij in op duurzame groei en innovatie.

Awards

STAS patenten awards Veruit de meeste ophangsystemen van STAS zijn gepatenteerd en onze producten zijn vele malen in de prijzen gevallen. Momenteel hebben wij meer dan 20 gepatenteerde producten in ons assortiment.

Een greep uit onze prijzenkast:
• Een gouden medaille voor de STAS smartspring (Salon International des Inventions à Genève, 1999).
• Het predikaat ‘Goed Industrieel Ontwerp’ toegekend aan de STAS cobra (Amsterdam, 2001).
• De Best New Product Award for Decorative Accessories voor de STAS minirail (designEX in Melbourne).
• De STAS multirail werd in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100.

 

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

STAS is ontstaan vanuit goede ideeën, ambitie en een enthousiaste ondernemersgeest. Maar STAS is ook ontstaan vanuit een drive om dingen te verbeteren. Zo’n drive kun je niet verenigen met bedrijfsvoering die voorbij gaat aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Want een betere wereld begint nog altijd bij jezelf.

Vanaf het begin van haar bestaan heeft STAS maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. STAS geeft hier op twee manieren uitdrukking aan. Op productniveau investeren wij in milieuvriendelijke oplossingen die de ecologische voetafdruk van het bedrijf verkleinen. STAS gebruikt twee typen gerecycled aluminium voor haar producten en is geregistreerd voor LED-certificatie.

Daarnaast krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij STAS de kans om hun individuele talenten in te zetten, bij te dragen en zich onderdeel van de maatschappij te voelen.

Sponsoring

STAS sponsort diverse goede doelen en sportteams.

HC Eersel

STAS sponsort HC Eersel. De HockeyClub Eersel is een vereniging met op dit ogenblik ca. 300 leden. HCE speelt in de weekenden competitie in het kader van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), district Zuid Nederland… Lees meer over HC Eersel….Van Loon Racing

STAS picture hanging systems sponsort Van Loon Racing. Van Loon Racing staat voor snelheid, dynamiek en doorzettingsvermogen. Lees meer over Van Loon Racing…Stichting Team King

STAS picture hanging systems is sinds 2010 donateur van Stichting Team King. Lees meer over stichting Team King…Waar te koop?

Klik hier voor een overzicht van STAS verkooppunten.
Er is altijd een verkooppunt bij u in de buurt.
Online kopen kan natuurlijk ook. Bezoek dan onze webshop: ophangsysteem.nl.

Contactgegevens


STAS picture hanging systems BV

Esp 245
5633 AD Eindhoven (NL)

P.O. Box 1049
5602 BA Eindhoven (NL)

T: +31 (0) 40 292 48 48
F: +31 (0) 40 292 48 49
E: contact@stas.nl

KvK: 17127229
BTW NL809287766B01

Kantoor openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8:30 uur tot 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 uur tot 16:00 uur

Vacatures

⇑ Naar boven