STAS Verkooppunten pdf Koop direct online pdf Brochure pdf Vraag sample aan offer Vraag offerte aan offer Veelgestelde vragen pdf

STAS magnetics

Ook voor stalen wanden en deuren biedt STAS slimme ophangoplossingen!

STAS magnetische schilderijhaak
Met een magnetische schilderijhaak hangt u een schilderij of fotolijst aan een stalen wand, kast of deur zonder deze te beschadigen.

De witte magnetische plaat zorgt voor verdeling van het gewicht en maximale draagkracht. De schilderijhaken zijn verkrijgbaar in gewichtsklassen van 1 tot maar liefst 21 kg.

STAS bordmagneten voor whiteborden
Flexibel en stabiel ophangen van uw whitebord op een stalen wand? Bevestig 4 tot 6 bordmagneten aan de achterzijde van het whitebord (afhankelijk van formaat en gewicht) en u kunt uw bord ophangen op elk stalen oppervlak.

STAS magnetisch kliq frame
Kliq frames zijn wissellijsten van hoogwaardig aluminium, voorzien van een ontspiegeld schutvel. Met het handige kliksysteem wisselt u snel uw afbeeldingen zonder het frame van de muur te halen. Het magnetische kliq frame bevestigt u aan een stalen wand, kast of deur.

Veel gebruikt voor het presenteren van bijvoorbeeld vluchtroutes, plattegronden, reclame of menu’s.

STAS magnetische jashaken
STAS beschikt over verschillende magnetische jashaken en kapstokken. Een flexibele, duurzame en functionele oplossing voor ruimtes met stalen wanden en/of deuren.

Neem contact op via verkoop@stas.nl of bel 040 292 48 48.

⇑ Naar boven